Rösta fram din favorit i Stora Blocktechpriset

Rösta fram din favorit i Stora Blocktechpriset

Den 28 januari delas Stora Blocktechpriset ut till årets blocktechföretag och årets blocktechperson. Det är upp till dig att bestämma vilka dessa är. Sista dag att rösta är måndag 18 januari.Vilket företag tycker du ligger i framkant i blockkedjetekniken? Vilken person tycker du har bidragit mest med att sprida kunskapen om den? Stora Blocktechpriset delas ut av bitcoinväxeltjänsten BTCX express och hyllar och uppmuntrar de personer och företag som har spridit och utvecklat bitcoin- och blockkedjetekniken. Du röstar fram årets företag och nominerar den du tycker ska utses som årets person. Vinnaren utses sedan av BTCX priskommité.

Rösta och nominera din favorit redan idag.

I år riktas mycket av Dataföreningens fokus till blockkedjetekniken. Förutom att DF är med och presenterar Stora Blochtechpriset startar även nya nätverket DF Bitcoin den 3 mars i syfte att öka förståelsen för tekniken.

– Bitcoin och blockkedjetekniken utvecklas i mycket snabb takt. Allt fler ser att det här är ett enkelt, billigt och säkert sätt att sköta sina transaktioner på. Den här nya digitala infrastrukturen kommer att rita om marknaden och påverka affärer. Därför startar vi Bitcoin-nätverket för dem som vill förstå möjligheterna med blockkedjan. Det blir spännande att följa utvecklingen och framförallt vara med och påverka den, säger Birgitta Edberg, vd DF Stockholm.

Var med i utvecklingen av blockkedjetekniken du också. Rösta på företag och personer i teknikens framkant i Stora Blocktechpriset och gå med i Dataföreningens Bitcoin-nätverk.

Nominerade till Årets Blochtechföretag


  • Strawpaw
  • Bitrefill
  • Chromaway
  • XBT Provider

Årets Blochtechperson utses av priskommitén, men du kan nominera den du tycker ska vinna.

Rösta och nominera här.

Läs mer om Df Bitcoin-nätverket.