Nu startar nya DF Crowd-nätverket

Skapa nya affärer med DF crowdnätverket

I nystartade DF Crowd-nätverket delas och byggs kompetens och erfarenheter inom hela crowd-konceptet. Den 4 februari är du välkommen till nätverkets uppstartsmöte.

Oavsett vilken bransch du arbetar i kan du ta hjälp av personer utanför din organisation för att utveckla verksamheten. Sociala samarbetsplattformar och open innovation gör det möjligt att bjuda in kunder och ambassadörer att vara med och skapa tjänster som både de och du drömmer om. Idag arbetar världens 25 mest kända varumärken med crowd som en uttalad affärsstrategi. Den siffran kommer att växa.

– Vi har starka krafter i rörelse som fundamentalt kommer förändra många marknader, bolag och modeller. Krafter som redan har börjat verka, säger Patrik Eriksson nätverksledare i DF Crowd-nätverket och Global Practice Leader Innovation and Crowd på Internal Consulting Group.

I DF Crowd-nätverket delas och byggs kompetens och erfarenheter inom hela crowd-konceptet. Patrik och nätverkskollegan Henrik Skinstad, affärsutvecklare och trendspanare på Sigma, välkomnar alla som är intresserade av konceptet. Såväl privatpersoner och konsulter som nya eller etablerade företag som ser crowd som en väg till nya affärer.

– Vi vill etablera en struktur där vi hjälper varandra att bättre förstå crowd som koncept, där vi delar kompetens, erfarenheter och verktyg som gör det lättare för oss både i grupp och individuellt att hitta och framgångsrikt utveckla det vi kan och vill göra, säger Henrik.

Fördelarna med att vara med i nätverket är i allra högsta grad beroende av vad man gör idag och har för mål med livet, menar de. Är du anställd kan nätverket vara en väg att hitta nya kontakter som kan hjälpa dig att paketera, sälja och driva nästa stora projekt hos din arbetsgivare. Som entreprenör är det en utmärkt plats att utveckla dina idéer runt nästa Unicorn. Som företag får du kunskap och ingångar till hur crowd kan hjälpa dig skapa nya affärer.

– Många marknader och verksamheter kommer förändras när vi går vidare in i framtiden. Vissa verksamheter kommer stryka på foten då fundamentala förändringar tar bort marknaden. Andra kommer blomstra av att ett nytt koncept bygger en helt ny användarbas efter att ha förändrat en gammal modell, process eller liknande, säger Patrik.

Oavsett om du vill jobba med crowd för att lösa problem, utveckla tjänster eller marknadsföra dig, är du välkommen i DF Crowdnätverket.
 

Välkommen till DF Crowd-nätverkets uppstartsmöte
När: 4 februari kl 17.30 -20.00
Var: Kompetenscenter, Fleminggatan 7 i Stockholm
För vem: Öppen även för dig som inte är medlem
Anmälan: Anmäl dig här
Arrangör: DF Crowd-nätverket i Stockholmskretsen

 

Kommentarer

Tack för en mycket bra start av en skön kollektiv dialog.
StefanEn - lör, 2016-02-06 09:53