Aktuella utbildningar

DF Kompetens
Dataföreningen Kompetens är Dataföreningen i Sveriges utbildningsbolag för kompetensutveckling inom Affär, Ledning, Verksamhet och IT.

Varje år tar över 3 000 kursdeltagare emot i över 150 kvalificerade utbildningsaktiviteter, både öppna och företagsinterna utbildningar. Exempel på aktiviteter är program, kurser, konferenser och informationsmöten.

Målet är att erbjuda yrkesverksamma inom IT, verksamhetsledare och affärsutvecklare marknadens bästa utbildningar. Detta uppnås genom att knyta till sig Sveriges ledande och tongivande experter inom IT, verksamhetsutveckling och management.

Sök utbildning | Läs mer om kurser | Läs mer om program

Dataföreningen Kompetens


DF Certifiering
Dataföreningen Certifiering ägs av Dataföreningen i Sverige och erbjuder yrkescertifieringar inom ITIL (Information Technology Infrastructure Library). ITIL är ett utbildningsverktyg för att kvalitetssäkra individers IT-kunskap kring processer och rutiner i en verksamhet.  papperstest.

DF Certifiering är som oberoende examinationsinstitut (EI) inte knutet till någon specifik utbildningsleverantör och håller därför inte själva i några utbildningar. Detta garanterar professionell och opartisk leverens av certifieringar och tester samt säkerställer att provresultaten bedöms objektivt.

Det är DF Certifierings ackrediterade utbildningsanordnare (ATO) som håller kurser och genomför certifieringar inom ITIL®. Om du funderar på att genomgå en utbildning eller söker mer information om kursutbud, datum eller priser rekommenderar vi att du kontaktar någon av våra ATO:er.

Läs mer om DF Certifiering

Dataföreningen Certifiering

Bli medlem

Önskar du att få veta mer om medlemskapet? Läs mer
Bra att veta om PUL